Houten vloeren

Houten vloeren: tijdloos, warm en vakmanschap

Bij Stukadoorsbedrijf Maas streven we naar perfectie in elk aspect van uw interieur. Naast onze uitgebreide expertise in stuc- en spuitwerk, bieden wij ook hoogwaardige diensten voor het leggen van houten vloeren aan.

Wilt u ons aanbod aan vloeren eerst bekijken in de showroom? Dat kan in de showroom van onze partner M. van Oss Vloeren aan de Rooiseheide 3a in Schijndel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover.

Showroom afspraak maken

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Houten vloeren zijn al eeuwenlang geliefd vanwege hun tijdloze charme, warme uitstraling en duurzaamheid. Ze voegen niet alleen natuurlijke schoonheid toe aan uw ruimte, maar bieden ook een gezellige en comfortabele basis voor uw interieur. Of u nu kiest voor robuust eikenhout, verfijnd esdoorn of een andere houtsoort, een houten vloer brengt karakter en elegantie in elke kamer.

Stijlvolle PVC vloer

Onze vakbekwame aanpak

Onze toegewijde vakmensen zijn experts in het leggen van houten vloeren en streven naar perfectie bij elke installatie. Met precisie en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw houten vloer perfect wordt geplaatst, met oog voor detail en volgens uw persoonlijke voorkeuren. Een traditioneel visgraatpatroon, een moderne brede plank of iets daartussenin, wij zorgen voor een naadloze integratie met uw interieur.

Voordelen van houten vloeren bij Stukadoorsbedrijf Maas

  • Deskundig advies: Onze ervaren professionals begeleiden u bij het kiezen van de perfecte houtsoort, afwerking en legpatroon voor uw vloer.
  • Efficiëntie: Door onze gecombineerde diensten kunnen we het leggen van uw houten vloer naadloos integreren in de planning, wat niet alleen handig is maar ook tijd bespaart. Bovendien kunnen wij door de combinatie met onze andere werkzaamheden zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden!
  • Totale service: Bij Stukadoorsbedrijf Maas streven we ernaar om u een totaalpakket aan te bieden. Naast het leggen van de vloer kunnen we ook zorgdragen voor eventuele aanvullende werkzaamheden zoals plinten plaatsen, lakwerk aanbrengen en andere afwerking van de ruimte.
lakwerk door stukadoorsbedrijf maas

Kies voor kwaliteit

Kies voor Stukadoorsbedrijf Maas en geef uw interieur de perfecte finishing touch met een prachtige houten vloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vraag naar meer informatie

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Dunpleister

Wij zijn pas tevreden als u het geweldig vindt.