Stucwerk en spuitwerk herstellen

Repareren van stucwerk en (spack)spuitwerk

Schade aan uw stuc- of spuitwerk kan helaas altijd voorkomen. Dit kunnen zowel kleine of grote scheuren zijn als beschadigingen door een andere toedracht. Het kan zijn dat uw (nieuwbouw)woning of pand nog ‘leeft’. Doordat de fundering over de jaren heen nog op zijn plek zakt, kunnen er scheuren ontstaan die u graag wilt laten repareren. Ook komt het voor dat er schade ontstaat door een onvoorziene omstandigheid of onhandigheid. Daar wilt u natuurlijk liever niet te lang aan herinnerd worden.

Waterschade

Lekkages of andere waterschade kunnen ontzettend lelijke plekken veroorzaken op uw stucwerk. Meestal kunt u hier zelf helaas niets aan doen en wilt u dat het door vaklui wordt opgelost. Dan bent u namelijk verzekerd van een perfecte afwerking.

Herstellen van stucwerk

Stukadoorsbedrijf Maas helpt u maar al te graag! Wij zorgen ervoor dat al muren en plafonds weer naadloos op elkaar aansluiten. Of het nu gaat om stucwerk, schuurwerk, spuitwerk of spackspuitwerk.

Wij herstellen uw stucwerk binnen zeer korte tijd en volledig naar de originele staat. Bovendien kunt u in de meeste gevallen aanspraak op uw verzekering doen voor de kosten. Dat is al helemaal mooi meegenomen!

Neem nu nog contact op

De 7 zekerheden van Stukadoorsbedrijf Maas:

  • Uw gehele nieuwbouw woning gestuct in slechts enkele werkdagen.
  • Uitsluitend door ons opgeleid vakbekwaam personeel.
  • Starten binnen 48 uur na oplevering.
  • Binnen 48 uur uw wanden schilderklaar.
  • Alle woningen in de straat gelijktijdig van stucwerk voorzien met waanzinnige kortingen.
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • 24 maanden scheurvrij belofte.
7 zekerheden van stukadoorsbedrijf maas logo

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen
stukadoorsbedrijf maas team

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Dunpleister

Wij zijn pas tevreden als u het geweldig vindt