Lakken

Houtwerk lakken

Komen wij bij u stucen of spuiten? Dan kunt u ook direct al het lakwerk te laten uitvoeren. Wij hebben medewerkers in ons team met een specialisatie in houtwerk lakken. Zij lakken in elke gewenste kleur bijvoorbeeld uw trappen, deuren en kozijnen. Vaak bespaart u hiermee kosten, omdat u geen andere partij hoeft in te schakelen. Aangezien we toch bij u aan de slag gaan, is dat ook nog eens handig en supersnel!

Trappen lakken

Uw houten trap lakken is geen enkel probleem. Hiermee krijgt de trap niet alleen een prachtige afwerking, maar beschermt u hem ook tegen (kleine) beschadigingen en bijvoorbeeld vlekken. Zo krijgt u minder snel vochtvlekken die intrekken in het hout nadat er iets op geknoeid is. Vergeet ook zeker de spijlen en trapleuningen niet die doorgaans snel vuil worden door (vieze) handen. Het schoonmaken hiervan gaat vlekkeloos nadat ze goed in de lak gezet zijn.

nieuwe trap met glanzende lak
deuren lakken

Deuren lakken

Heeft u houten deuren? Dan lakken wij deze graag voor u. Houten deuren krijgen al snel vlekken of donkere plekken, omdat deze veelvoudig gebruikt worden. Zelfs grondig schoonmaken helpt dan soms niet meer, tenzij de deuren gelakt zijn. Dan veegt u het vuil namelijk eenvoudig weg, omdat het op lak zit en niet in het hout kan trekken.

Kozijnen lakken

Vooral kozijnen zijn een aandachtspunt bij het lakken. Het risico op vocht dat in het hout trekt is bij houten kozijnen enorm groot. Dat is logisch, want vocht van buiten zoals regen, damp of druppels van het raam bereikt direct de kozijnen. Door uw kozijnen goed te laten lakken voorkomt u dat deze gaan rotten. Bovendien is het ook gewoon fijn dat de afwerking van uw ramen perfect is wanneer u naar buiten kijkt.

lakwerk door stukadoorsbedrijf maas

Lakwerk in alle kleuren

Wij lakken houtwerk in alle kleuren. Afhankelijk van de kleur die u in gedachte heeft, kan de prijs hierdoor erg uiteenlopen. Veelvoorkomende standaard kleuren zijn vanzelfsprekend goedkoper dan speciaal samengestelde lakken. Eén ding weet u wel zeker: wanneer u het lakken overlaat aan ons, kiest u voor kwaliteit.

Vraag naar meer informatie

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Dunpleister

Wij zijn pas tevreden als u het geweldig vindt.