Scheurvrij belofte

Onze scheurvrij belofte

Bij Stukadoorsbedrijf Maas kunt u kiezen voor onze ‘scheurvrij belofte‘ bij nieuwbouw woningen of bedrijven. Mocht u in de eerste 24 maanden scheuren krijgen doordat uw nieuwbouwwoning nog uitwerkt op de fundering, dan komen wij uw scheuren repareren voor een vaste prijs van €150,-.

De scheurvrij belofte zit niet standaard inbegrepen. U bent dan ook vrij om te kiezen of u voor slechts €150,- extra gebruik wilt maken van onze scheurvrij belofte.

Hoe kunnen scheuren ontstaan bij nieuwbouw?

Nieuwbouwwoningen moeten de eerste jaren nog uitwerken op de fundering. Uw huis, of in ieder geval de muren ervan, kunnen in deze tijd nog bewegen. We hebben het hier dan wel over millimeters die u met het oog nooit zult opmerken, maar een millimeter beweging kan al genoeg zijn om scheuren in het stucwerk te veroorzaken. Wij zijn ons bewust van deze gevolgen en bieden u daarom onze scheurvrij belofte voor de eerste 24 maanden.

Gebruik maken van onze scheurvrij belofte

Om gebruik te maken van onze scheurvrij belofte, kunt u ervoor kiezen om dit bij de aanvraag van uw offerte te laten toevoegen of ten tijde van definitieve facturering. Heeft u in de 24 maanden na oplevering last van scheuren bij uw nieuwbouw? Dan kunt u contact met ons opnemen en maken wij een afspraak om het op te komen lossen.

Neem dan contact met ons op

De 7 zekerheden van Stukadoorsbedrijf Maas:

  • Uw gehele nieuwbouw woning gestuct in slechts enkele werkdagen.
  • Uitsluitend door ons opgeleid vakbekwaam personeel.
  • Starten binnen 48 uur na oplevering.
  • Binnen 48 uur uw wanden schilderklaar.
  • Alle woningen in de straat gelijktijdig van stucwerk voorzien met waanzinnige kortingen.
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • 24 maanden scheurvrij belofte.
7 zekerheden van stukadoorsbedrijf maas logo

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen
stukadoorsbedrijf maas team

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk Latex

Dunpleister

Wij zijn pas tevreden als u het geweldig vindt.