Nieuwbouw stukadoor

De specialist in nieuwbouw

Met ruim 20 jaar ervaring is Stukadoorsbedrijf Maas uitgegroeid tot de echte nieuwbouwspecialist. Naast renovaties, verbouwingen en opdrachten in de bestaande panden, weten wij als nieuwbouw stukadoor hoe we in zeer korte tijd complete nieuwbouwprojecten netjes kunnen afwerken. Onze specialisten in dunpleister en spuitwerk zijn echte metermakers waardoor we de prijzen voordelig kunnen houden. Daag ons uit en u zult versteld staan hoe snel u alweer verder kunt!

Nieuwbouw stukadoor

Als ervaren nieuwbouw stukadoor begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te werken zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. Onze ervaren stukadoors werken met de nieuwste technieken en materialen om uw nieuwbouwprojecten snel en vakkundig af te werken. Wij garanderen een strakke afwerking. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om door onze specialisten uw houtwerk te laten lakken en PVC of microcement vloeren te laten leggen. Bespaar tijd en kosten door dit direct door ons te laten uitvoeren. En profiteer van onze speciale burenkorting voor het mooiste en beste stucwerk in de buurt!

Maak gebruik van onze scheurvrij belofte

Bij nieuwbouw woningen of bedrijven kunt u gebruik maken van onze scheurvrij belofte. Mocht u in de eerste 24 maanden na oplevering scheuren krijgen doordat uw nieuwbouwwoning nog uitwerkt op de fundering, dan komen wij uw scheuren repareren voor een vaste prijs van €150,-. De scheurvrij belofte is niet standaard inbegrepen. U bent vrij om te kiezen of u voor slechts €150,- extra gebruik wilt maken van onze scheurvrij belofte. Lees hier meer.

Speciale burenkorting

Hebben uw buren ook interesse in het mooiste stucwerk? Dan kunt u profiteren van onze speciale burenkorting. Deze korting kan oplopen tot wel €500,- per woning!

Houtwerk lakken

Laat ons bij uw stucwerk of spuitwerk ook direct het lakwerk uitvoeren. Onze medewerkers hebben een specialisatie in houtwerk lakken en kunnen in elke gewenste kleur uw trappen, deuren en kozijnen lakken. Vaak bespaart u hiermee kosten, omdat u geen andere partij hoeft in te schakelen. Aangezien we toch bij u aan de slag gaan, is dat ook nog eens handig en supersnel!

Vloeren

Bij de afbouw van uw nieuwbouwwoning bent u vast en zeker ook op zoek naar een mooie, bijpassende vloer. Van tijdloos hout tot moderne PVC-vloeren en gezellige stoffen bekleding tot super strakke microcement vloeren, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige vloerproducten om uw woning helemaal naar uw smaak te maken. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle upgrade voor uw vloeren of advies nodig heeft over trapbekleding, ons deskundige team staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Ontdek onze diverse vloeropties en laat uw huis of bedrijfspand stralen met de perfecte vloer.

Offerte aanvragen

De 7 zekerheden van Stukadoorsbedrijf Maas:

  • Uw gehele nieuwbouw woning gestuct in slechts enkele werkdagen.
  • Uitsluitend door ons opgeleid vakbekwaam personeel.
  • Starten binnen 48 uur na oplevering.
  • Binnen 48 uur uw wanden schilderklaar.
  • Alle woningen in de straat gelijktijdig van stucwerk voorzien met waanzinnige kortingen.
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • 24 maanden scheurvrij belofte.
7 zekerheden van stukadoorsbedrijf maas logo

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen
stukadoorsbedrijf maas team

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Dunpleister

Het resultaat moet boven uw eigen verwachting zijn.