Nieuwbouw stukadoor

De specialist in nieuwbouw

Met ruim 20 jaar ervaring is Stukadoorsbedrijf Maas uitgegroeid tot de echte nieuwbouwspecialist. Naast renovaties, verbouwingen en opdrachten in de bestaande panden, weten wij als nieuwbouw stukadoor hoe we in zeer korte tijd complete nieuwbouwprojecten netjes kunnen afwerken. Onze specialisten in spuitwerk zijn echte metermakers waardoor we de prijzen voordelig kunnen houden. Daag ons uit en u zult versteld staan hoe snel u alweer verder kunt!

Nieuwbouw stukadoor

Als ervaren nieuwbouw stukadoor begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te werken zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. Onze ervaren stukadoors werken met de nieuwste technieken en materialen om uw nieuwbouwprojecten snel en vakkundig af te werken. Wij garanderen een strakke afwerking. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw houtwerk te laten lakken door onze specialisten. Bespaar tijd en kosten door dit direct door ons te laten uitvoeren. En profiteer van onze speciale burenkorting voor het mooiste en beste stucwerk in de buurt!

Maak gebruik van onze scheurvrij belofte

Bij nieuwbouw woningen of bedrijven kunt u gebruik maken van onze scheurvrij belofte. Mocht u in de eerste 24 maanden na oplevering scheuren krijgen doordat uw nieuwbouwwoning nog uitwerkt op de fundering, dan komen wij uw scheuren repareren voor een vaste prijs van €150,-. De scheurvrij belofte is niet standaard inbegrepen. U bent vrij om te kiezen of u voor slechts €150,- extra gebruik wilt maken van onze scheurvrij belofte. Lees hier meer.

Speciale burenkorting

Hebben uw buren ook interesse in het mooiste stucwerk? Dan kunt u profiteren van onze speciale burenkorting. Deze korting kan oplopen tot wel €500,- per woning!

Houtwerk lakken

Laat ons bij uw stucwerk of spuitwerk ook direct het lakwerk uitvoeren. Onze medewerkers hebben een specialisatie in houtwerk lakken en kunnen in elke gewenste kleur uw trappen, deuren en kozijnen lakken. Vaak bespaart u hiermee kosten, omdat u geen andere partij hoeft in te schakelen. Aangezien we toch bij u aan de slag gaan, is dat ook nog eens handig en supersnel!

Vraag naar onze beschikbaarheid

De 7 zekerheden van Stukadoorsbedrijf Maas:

  • Uw gehele nieuwbouw woning gestuct in slechts enkele werkdagen.
  • Uitsluitend door ons opgeleid vakbekwaam personeel.
  • Starten binnen 48 uur na oplevering.
  • Binnen 48 uur uw wanden schilderklaar.
  • Alle woningen in de straat gelijktijdig van stucwerk voorzien met waanzinnige kortingen.
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • 24 maanden scheurvrij belofte.
7 zekerheden van stukadoorsbedrijf maas logo

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Bij Stukadoorsbedrijf Maas zorgen we ervoor dat u een passend advies krijgt.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerk materialen. Afwerking en netheid staat bij ons hoog in het gareel.

Bereken zelf uw prijs
stukadoorsbedrijf maas team

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Schuurwerk

Het resultaat moet boven uw eigen verwachting zijn.