Benieuwd naar de mogelijkheden bij onze diensten?

Contact

Stucwerk

Stucwerk is er in vele verschillende soorten en elke soort vereist zijn eigen techniek. In onderstaande varianten zijn wij gespecialiseerd:

  • Dunpleister: een gladde afwerking speciaal voor nieuwbouw.
  • Sierpleister: zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond.
  • Saus- of behangklaar stucwerk: u kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur.
  • Raapwerk: ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.
Contact
stukadoor
latex spuitwerk

Latex spuitwerk

Latex spuiten (ook wel ’texen’ genoemd) is het spuiten van wanden, muren of plafonds met latex muurverf. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitapparatuur in een gladde en strakke laag aangebracht. Dit kan in elke gewenste kleur. Zo is uw muur geheel naar uw wens!

Meer over spuitwerk

Spackspuiten

Door uw muren te spackspuiten creëert u een mooie afwerking voor uw muren en plafond, maar houdt u bovendien de kosten laag.
Tijdens het spackspuiten brengen we een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond. Dit doen we met behulp van een spuitmachine. Het spackspuitwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De meslaag maakt uw muur of plafond egaal, kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt. De afkorrellaag dient als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

Meer over spuitwerk
spackspuiten
stukadoor schuurwerk

Schuurwerk

Dit is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op wand of plafond wordt aangebracht. De zichtbare “slagen” in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk wat in elk interieur past.
Schuurwerk kan voor een aantal toepassingen worden gebruikt. Voor muren of plafond, helemaal strak of met een bepaald patroon.

Contact

Lijstwerk

Een sierlijst is een mooie afwerking of overgang tussen de wand en het plafond. Wij werken met lijsten van hoge kwaliteit. Deze lijsten zijn te verkrijgen in verschillende modellen, hoogtes, diktes en kleuren. Een sierlijst of ornament zorgt voor dat beetje extra dat uw huis laat stralen.

Contact
lijstwerk
ornamenten

Ornamenten

Een ornament is een versiering van uw plafond. Wij werken met ornamenten van hoge kwaliteit. Deze ornamenten zijn te verkrijgen in verschillende modellen, hoogtes, diktes en kleuren. Een ornament zorgt voor net dat beetje extra dat uw huis laat stralen.

Contact

Lakwerk

Komen wij bij u stucen of spuiten? Dan kunt u ook direct al het lakwerk te laten uitvoeren. Wij hebben medewerkers in ons team met een specialisatie in houtwerk lakken. Zij lakken in elke gewenste kleur bijvoorbeeld uw trappen, deuren en kozijnen.

Meer over lakwerk
kozijnen lakken
gelakte kozijnen en deuren in combinatie met stukadoorswerkzaamheden

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de afgelopen jaren populair geworden vanwege hun duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en veelzijdige stijl. Naast ons uitgebreide aanbod van stuc- en spuitwerk, bieden wij ook professionele diensten voor het leggen van PVC vloeren aan.

Meer over PVC vloeren

Microcement vloeren

Microcement vloeren zorgen voor een unieke uitstraling. Ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van microcement vloeren.

Meer over microcement vloeren
microcement vloeren
stucwerk repareren

Herstel & reparatie

Wij herstellen uw stucwerk binnen zeer korte tijd en volledig naar de originele staat. Bovendien kunt u in de meeste gevallen aanspraak op uw verzekering doen voor de kosten. Dat is al helemaal mooi meegenomen!

Meer over herstel & reparatie

Kies voor kwaliteit