Spuitwerk

De spuitwerk specialist

Met ruim 20 jaar ervaring is Stukadoorsbedrijf Maas uitgegroeid tot dé specialist als het gaat om stukadoorswerkzaamheden. ‘Gewoon’ stucwerk is al lang niet meer de standaard en daarom is er altijd geïnvesteerd in specialistische kennis en ervaring met andere/nieuwe technieken, zoals spuitwerk. In zeer korte tijd weten wij complete opdrachten netjes af te werken en een prachtig resultaat op te leveren. Onze specialisten in spuitwerk zijn echte metermakers waardoor we de prijzen voordelig kunnen houden. Daag ons uit en u zult versteld staan hoe snel u alweer verder kunt!

Gaat het om nieuwbouw? Dan kunt u ook nog eens profiteren van waanzinnige kortingen!

Vraag naar onze beschikbaarheid

Latex spuiten

Bij latex spuiten worden uw wanden en/of plafonds gespoten met latex muurverf. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitapparatuur in een gladde en strakke laag aangebracht. Dit kan in elke gewenste kleur. Zo is uw muur geheel naar uw zin!

Spackspuiten

Door uw muren te spackspuiten creëert u een mooie afwerking voor uw muren en plafond, maar houdt u toch de kosten laag.
Tijdens het spackspuiten wordt er onder hoge druk een pleisterlaag aangebracht op uw muren of plafond. Dit gebeurt met behulp van een spuitmachine. Het spackspuitwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De meslaag zorgt ervoor dat uw muur of plafond eerst egaal wordt gemaakt, kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt. Vervolgens dient de afkorrellaag als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

Dunpleister

Voor nieuwbouw waarbij de wanden behangklaar zijn opgeleverd, is dunpleister de perfecte keuze. Dunpleister is een manier van stucen welke spuitend wordt aangebracht.

Alles over dunpleisteren

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen
stukadoorsbedrijf maas team

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Nieuwbouw

Dunpleister

Het resultaat moet boven uw eigen verwachting zijn.