Dunpleister

Dunpleister voor nieuwbouw

Bij de voltooiing van nieuwbouwprojecten is een snelle en strakke afwerking van cruciaal belang. Traditioneel stucwerk is vaak overbodig voor nieuwbouwwanden, waardoor dunpleister de ideale keuze is. Dunpleister biedt niet alleen een prachtig resultaat, vergelijkbaar met traditioneel stucwerk, maar het is ook sneller en kostenefficiënter. Doordat dunpleister wordt aangebracht met spuitwerk, verloopt zowel het aanbrengen als het drogen ervan aanzienlijk sneller dan bij traditioneel stucwerk.

Voordelen van dunpleisteren in nieuwbouw

  • Tijdsbesparend en kostenefficiënt: Dunpleisteren is sneller en goedkoper dan traditioneel stucwerk, waardoor het perfect past binnen strakke deadlines en budgetten.
  • Hoogwaardig resultaat: Het gebruik van hoogwaardige dunpleister zorgt voor een perfecte afwerking van wanden, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Snelle droogtijd: Na slechts 24 tot 48 uur is de dunpleister volledig uitgehard en gereed voor verdere afwerking, zoals schilderen.
Spuitwerk na glad stucen
Het belang van goed voorbereidend werk

Hoe wordt dunpleister aangebracht

Het proces van dunpleisteren begint met het controleren en voorbereiden van de ondergrond. Eventuele oneffenheden worden gladgestreken en hoekprofielen worden geplaatst indien nodig. Vervolgens wordt de dunpleister in twee lagen aangebracht met een totale dikte van ongeveer 2mm. Na het aanbrengen van beide lagen krijgt de dunpleister voldoende droogtijd, waarna de wanden worden opgeschuurd en gereed zijn voor verdere afwerking.

Schoon, snel en betaalbaar

Stukadoorsbedrijf Maas biedt een complete service voor dunpleisteren, waarbij alle aspecten van voorbereiding tot oplevering zorgvuldig worden behandeld. Met een focus op snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid, streven wij ernaar om uw nieuwbouwproject binnen korte tijd en tegen een gunstig tarief op te leveren.

Stucwerk inclusief vloer leggen
scheurvrije muren

Advies nodig over dunpleisteren?

Als u meer wilt weten over dunpleisteren voor uw nieuwbouwwoning of appartement, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van perfect afgewerkte wanden.

Kies voor kwaliteit

Dunpleisteren is de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen en appartementen, vanwege de vele voordelen die het biedt. Met snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid als kernpunten, is dunpleisteren dé oplossing voor een perfecte afwerking van uw wanden.

Vraag naar meer informatie

Meteen antwoord op uw vragen?

Bel ons dan direct op

Kies voor kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u altijd een passend advies krijgt en 100% tevreden bent met het resultaat.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, spuitwerk en afbouwwerkzaamheden, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerkmaterialen. Afwerking en netheid staan bij ons hoog in het gareel.

Offerte aanvragen

Specialisaties

Uitgevoerd door een getalenteerd team.

Stucwerk

Spuitwerk

Schuurwerk

Wij zijn pas tevreden als u het geweldig vindt.