Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Stucwerk

Stucwerk is er in vele verschillende soorten en elke soort vereist zijn eigen techniek. In onderstaande varianten zijn wij gespecialiseerd:

  • Sierpleister, dit zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond.
  • Spackspuiten, Er worden door middel van een speciale spuitmachine 2 lagen stucwerk aan gebracht. De eerste laag is om de muur vlak te maken en de tweede laag is om de muur af te werken met bijvoorbeeld een korrel.
  • Saus- of behangklaar stucwerk, u kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur.
  • Raapwerk, dit is ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Spuitwerk | Tex

Voor het mooiste spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Spuitwerk | Latex

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht. Dit kan in elke gewenste kleur. Zo is uw muur geheel naar uw zin!

Schuurwerk

Dit is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op wand of plafond wordt aangebracht. De zichtbare “slagen” in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk wat in elk interieur past.

Schuurwerk kan voor een aantal toepassingen worden gebruikt. Voor muren of plafond, helemaal stak of met een bepaald patroon.

Lijstwerk

Een sierlijst is een mooie afwerking of overgang tussen de wand en het plafond. Wij werken met lijsten van hoge kwaliteit. Deze lijsten zijn te verkrijgen in verschillende modellen, hoogtes, diktes en kleuren. Een sierlijst of ornament zorgt voor dat beetje extra dat uw huis laat stralen.

Spackspuiten

Door uw muren te spackspuiten creëert u een mooie afwerking voor uw muren en plafond, maar houdt u bovendien de kosten laag. Kies dan voor spackspuitwerk.
Spackspuiten is de voordeligste vorm van stucwerk.

Tijdens het spackspuiten brengt de stukadoor een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond. Dit doen stukadoors met behulp van een spuitmachine. Het spackspuitwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De meslaag deze laag wordt uw muur of plafond egaal gemaakt, kleine gaatjes en oneffenheden worden weggewerkt. En een afkorrellaag, deze laag dient als afwerking en bepaalt de structuur van het spuitwerk.

Ornamenten

Een ornament is een versiering van uw plafond.  Wij werken met ornamenten van hoge kwaliteit. Deze ornamenten zijn te verkrijgen in verschillende modellen, hoogtes, diktes en kleuren. Een ornament zorgt voor dat beetje extra dat uw huis laat stralen.

Kies voor kwaliteit.